Resultaat Gericht Samenwerken

Het VGO-keurmerk geeft zekerheid dat ROZA een stabiele en deskundige onderhoudspartner is. Ons bedrijf is qua kennis en organisatorisch in staat om voor langere termijn beheersbaar en betaalbaar vastgoedonderhoud te garanderen. ROZA heeft het VGO-keurmerk behaald op vier onderhoudsdisciplines: gevel, daken, installaties en interieur. Waarbij een optimale balans tussen kwaliteit en kosten uitgangspunt is.

Wilt u de mogelijkheden van de samenwerking bespreken? Direct informatie »

of bel ons 0345 53 44 96

Roza

Resultaat Gericht Samenwerken

Het VGO- keurmerk

Het VGO-keurmerk geeft zekerheid dat ROZA een stabiele en deskundige onderhoudspartner is op het gebied van: gevel, daken, installaties en interieur. Ons bedrijf is qua kennis en organisatorisch in staat om voor langere termijn beheersbaar en betaalbaar vastgoedonderhoud te garanderen. Waarbij een optimale balans tussen kwaliteit en kosten uitgangspunt is.

Voordelen van RGS

Door het onderhoud effectiever, efficiënter en duurzamer in te steken wordt het verschil gemaakt met de traditionele aanpak. Bij Resultaat-Gericht-Samenwerken (RGS) stelt ROZA in overleg met de opdrachtgever, op basis van de complexstrategie en het gewenste kwaliteitsniveau onderhoudsscenario’s op. Voor u als opdrachtgever leidt deze resultaatgerichte aanpak van vastgoedonderhoud tot risicobeperking en kostenbesparing.

Download hier onze VGO-folder

Bekijk hier de RGS trailer van OnderhoudNL