Over ons

ROZA vastgoedonderhoud BV is een familiebedrijf en bestaat sinds 1937. Van oorsprong een schildersbedrijf dat werkte voor particulieren en bedrijven, vanaf 1950 kwam de nadruk te liggen op onderhoudsschilderwerk voor sociale woningbouw. Hiermee heeft ROZA vastgoedonderhoud BV een grote ervaring opgebouwd in het werken bij bewoners thuis. De vaklieden van het bedrijf zijn dan ook expert in het omgaan met de “klant van onze klant”.

DSC02626 Vanaf 2001 is er een overstap gemaakt naar het vastgoedonderhoud. Dit houdt in dat alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen aangepakt worden, wanneer nodig in samenwerking met keten partners. Hierdoor sluit ROZA vastgoedonderhoud BV aan bij de wens van haar opdrachtgevers, één aanspreekpunt voor alle onderhoudswerkzaamheden. Ontzorging voor onze opdrachtgever is daarbij van groot belang.

ROZA vastgoedonderhoud BV voert timmer-, glas- en schilderwerk uit met eigen vaklieden. Verder wordt er samengewerkt met vaste partners zogenaamde co-makers. Denk hierbij aan aannemers, loodgieters, elektriciens, metselaars, dakdekkers, asbestsaneerders, e.d. waarmee wij resultaatgericht samenwerken.