ROZA vastgoedonderhoud BV

is een onderhoudsbedrijf met ruim 75 jaar ervaring.

Wilt u de mogelijkheden van de samenwerking bespreken? Direct informatie »

of bel ons 0345 53 44 96

Roza

Onderhoudsadvies

ROZA geeft al tientallen jaren advies over gevel- en dakonderhoud. Denk hierbij aan, schilderwerk, houtwerk in de gevel, metselwerk, isolerend glas, goten, bitumen dakbedekking, etc. Hierbij wordt eerst de huidige staat van de onderdelen beoordeeld, belangrijk daarbij is locatie, ligging, materiaalsoort en detaillering. Daarna zal er een onderhoudsadvies gegeven worden, dit kan in combinatie met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

ROZA is verder actief met het verduurzamen en energiezuinig maken van woningen. ROZA kan advies geven over energiebesparende mogelijkheden, zoals na-isoleren van gevels en daken, zonnepanelen, HR-ketels, etc.

De voordelen van onderhoudsadvies: u krijgt een praktische advies met praktische oplossingen, verlenging van de gebouwlevensduur, verruimen waar mogelijk van cyclisch onderhoud (bijvoorbeeld schilderwerk van elke 6 jaar naar 7 jaar).

We kunnen het advies en de bijbehorende kwaliteit onder andere meten volgens de NEN 2767 (conditiemeting), de VAC methode en volgens de RGS systematiek.